085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Penrith Helder Wit Standaard Gordijnen

 17,85
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5577

Over Penrith Helder Wit

Slim, geraffineerd en met een serene eenvoud. Penrith Helder Wit is een uitgebalanceerde stof die je ramen op een onopvallende maar toch ook elegante manier bekleedt. 

Deze witte gordijnen zijn beschikbaar als plooigordijn of als ringgordijn en perfect voor iedere kamer in je huis. Je kunt namelijk voor alle kamers de juiste voering kiezen zodat de hoeveelheid lichtinval en privacy perfect geregeld zijn. Standaard worden deze gordijnen zonder voering geleverd maar je kunt ook kiezen voor een lichtfilterende of verduisterende voering. 

Benieuwd naar deze witte gordijnen? Bestel nu jouw gratis kleurstaal!

  • Volledig op maat gemaakt
  • 80% Polyester, 20% linnen
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren