085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
Homestandard-gordijnenPaleo Linnen Ruby Rood

Paleo Linnen Ruby Rood Standaard Gordijnen

ÔéČ┬á9,75
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5992

Over Paleo Linnen Ruby Rood

Statig, elegant en met een uitstraling die net zo verfijnd is als de edelsteen waarnaar dit Paleo Linnen Ruby Rood gordijn vernoemd is, geeft het een impuls van luxe aan je interieur. Deze kleur gaat perfect samen met diepe, donkere grijstinten of zelfs zwart, het is ideaal voor een eigentijdse ruimte.

De rijke rode tint straalt huiselijke warmte uit en maakte de kamer een gezellige plek om te zijn. Je kiest zelf het soort voering dat je wilt of gewoon geen enkele voering. De keuze is aan jou, afhankelijk van de vraag of je een totale verduistering nodig hebt of dat je van een beetje licht moet blijven genieten.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 80% Polyester, 20% linnen
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezie├źn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ├ę├ęn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezie├źn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezie├źn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren