085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
Homestandard-gordijnenPaleo Linnen Groenblauw Was

Paleo Linnen Groenblauw Was Standaard Gordijnen

ÔéČ┬á9,75
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5986

Over Paleo Linnen Groenblauw Was

Dit Paleo Linnen Groenblauw Was gordijn heeft meer dan alleen een eigentijdse kleur. De koele heldere blauwe en groene tint die erin zit maakt het een in het oog springend gordijn, terwijl het een subtiele rust uitstraalt. Het gordijn is zeer geschikt voor rustieke of moderne interieurs. De combinatie van veelzijdigheid met stijl maakt dit een populair gordijn in onze collectie.

We maken het speciaal voor jou op maat in de gewenste afmeting, kies daarbij uit een ringgordijn of een gordijn met een enkele of dubbele plooi. Selecteer de voering die bij jou past, kies daarbij uit lichtfilterend gevoerd, verduisterend gevoerd of ongevoerd. 

  • Volledig op maat gemaakt
  • 80% Polyester, 20% linnen
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezie├źn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ├ę├ęn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezie├źn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezie├źn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren