085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
harlequin

Operetta Mist Standaard Gordijnen

 28,00
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5276

Over Operetta Mist

Dit is een van onze absolute toppers uit de populaire Harlequin collectie! De Harlequin collectie staat bekend om de prachtigste patronen en structuren, waaronder deze Operetta Mist gordijnen. De lichtgrijze, ook wel lichtblauwe gordijnstof heeft mooie witte patronen en brengt op een subtiele manier ieder interieur tot leven.

Door de neutrale kleuren zijn deze gordijnen makkelijk te combineren met diverse interieurstijlen en door de ruime keuze aan voeringen maken we ze geschikt voor iedere kamer in je huis. We leveren deze gordijnen als ringgordijnen of als plooigordijnen en maken ze op maat, speciaal voor jou!

Bestel gerust een gratis kleurstaal van deze lichtblauw met witte textuurstof en laat je verrassen!

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren