085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
clarissa

Ombre Sunset Standaard Gordijnen

 27,00
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5424

Over Ombre Sunset

Een beauty! Rijke karmijnrode, paarse en oranje kleurschakeringen versieren deze ringgordijnen en plooigordijnen. Designer Clarissa Hulse weet dit gordijn met een adembenemend ombre verloop tot leven te brengen. De zachte gordijnstof die in plooien of golven langs je raam valt maken dit product zowel een functioneel als decoratief een schot in de roos voor iedereen die houdt van een statement item in het interieur.

Kies uit verschillende voeringen: lichtfilterend of verduisterend. Speciaal voor jou, op maat gemaakt. Standaard leveren we het gordijn ongevoerd.

We sturen je graag een gratis kleurstaal zodat je de stof kunt voelen en de kleur in het echt kunt zien!

  • Volledig op maat gemaakt
  • 80% Polyester, 20% linnen
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren