085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
clarissa

Ombre Storm Standaard Gordijnen

 25,00
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Kleur ring
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5403

Over Ombre Storm

Deze foto behoeft weinig toelichting. Eenvoudig maar ongelooflijk elegant. De stormgrijze tinten zijn modern en passen perfect bij de meeste contemporary en trendy omgevingen.

We maken deze plooigordijnen of ringgordijnen speciaal voor jou op maat en je kunt kiezen of je een lichtdoorlatende of verduisterende voering wilt. Standaard worden ze zonder voering geleverd.

Geïnspireerd door haar natuurfotografie, ontwerpt designer Clarissa Hulse vanuit haar studio in Noord-London de prachtigste patronen die zich kenmerken door botanische beeldtaal en gedurfde kleuren.

Benieuwd naar dit Ombre Storm gordijn? Bestel dan snel een gratis kleurstaal.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 80% Polyester, 20% linnen
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren