085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
clarissa

Ombre Middernacht Standaard Gordijnen

 27,00
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5430

Over Ombre Middernacht

Een ombre kleurverloop is kenmerkend voor veel ontwerpen van designer Clarissa Hulse, ze gebruikt het al 20 jaar en zoals het tot uiting komt op dit wave gordijn is het pure perfectie. De combinatie van lichtblauwe en donkerblauwe tinten geven je inrichting een moderne touch.

Deze gordijnen leveren we als plooigordijnen met een enkele of een dubbele plooi, of als ringgordijnen. Ze worden speciaal voor jou op maat gemaakt en optioneel kun je kiezen voor een lichtfilterende of een verduisterende voering. Standaard worden ze zonder voering geleverd.

Benieuwd geworden naar deze Ombre Middernacht gordijnstof? Bestel nu jouw gratis kleurstaal, het zal je niet teleurstellen!

  • Volledig op maat gemaakt
  • 80% Polyester, 20% linnen
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren