085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
clarissa

Ombre Fuchsia Standaard Gordijnen

 27,00
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5426

Over Ombre Fuchsia

Deze plooigordijnen en ringgordijnen uit de Clarissa Hulse collectie, zijn met hun ombre kleurverloop van fuchsia paars en roze dat overloopt in wit,  een gedurfde kleur en zeker een echte eyecatcher in je interieur. De soepele stof valt mooi langs je raam in traditionele plooien of in stoere golven zoals bij de ringgordijnen.

Kies een voering die geschikt is voor de kamer waar het gordijn komt te hangen. Je kunt daarbij kiezen uit  een lichtfilterende of verduisterende voering, of de standaard ongevoerde versie. We maken het op maat, speciaal voor jou!

Bestel nu jouw gratis kleurstaal van deze prachtige Ombre Fuchsia gordijnen!

  • Volledig op maat gemaakt
  • 80% Polyester, 20% linnen
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren