085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
sanderson

Nectar Trellis Lucht Vouwgordijn

ā‚¬Ā 47,00
746

Over Nectar Trellis Lucht

Het Nectar Trellis Water vouwgordijn uit de Sanderson collectie is een echte ode aan de natuur. Het gedetailleerde bijen patroon is vergezelt door dauwdruppels in een diamantpatroon, een prachtige touch uit de natuur voor in elke ruimte.

Is enkel looks niet genoeg? Dat maakt niet uit, dit topproduct kan nog veel meer! Kies bijvoorbeeld voor een upgrade van de 100% polyester stof. Weer de felle zon af in de studeerkamer door de lichtfilterende voering te kiezen. Liever een donkere oase creƫren voor een goede nachtrust? Dan is de verduisterende voering perfect voor in jouw slaapkamer.

Wil je dit product nĆ³g meer laten uitblinken? Dan is onze slimme SmartView-upgrade de perfecte keuze, waarmee je jouw nieuwe raamdecoratie met slechts een simpele druk op de knop kunt bedienen.

Natuurlijk is dit product ook als gratis kleurstaal te bestellen zodat jij in alle comfort van je eigen huis de juiste keuze kan maken. Wist je trouwens dat wij altijd jouw raamdecoratie volledig op maat maken? Wij van Tuiss staan altijd klaar om jou raamdecoratie dromen uit te laten komen.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,350mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 400mm, Minimale hoogte 400mm
  • Gemakkelijk te monteren universele beugels geschikt voor plafond- en wandmontage
  • Met ingestikte roedes voor perfecte vouwen
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
  • De bediening kan zowel links als rechts worden geplaatst
  • De stof is bevestigd met klittenband waardoor het snel en gemakkelijk te verwijderen is voor reiniging
  • Let op: Er is minstens 45 mm nodig om vouwgordijnen in het kozijn te monteren
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren