085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
sanderson

Nectar Trellis Honing Vouwgordijn

ā‚¬Ā 47,00
745

Over Nectar Trellis Honing

Een van onze favorieten uit de Sanderson collectie, dit prachtig gedetailleerde bijen patroon fleurt elk interieur op! Speels zonder te kinderlijk zijn dat het enkel in de kinderkamer passend is, creƫer bijvoorbeeld een knusse cottage-look bij jouw keuken met dit schatje van een vouwgordijn.

Geen angel te vinden in dit product, er zijn te veel honingzoete voordelen om op noemen. Ga bijvoorbeeld voor een upgrade van de voering. Lichtfilterend of bijvoorbeeld verduisterend voor in de slaapkamer, de controle over de hoeveelheid licht is aan jou. Daarnaast is ze ook standaard geleverd met een luxe nikkelketting die de bediening nog eenvoudiger maakt, wat wil je nog meer?

Wist je dat er voor dit product een intelligente upgrade beschikbaar is? Kies voor de SmartView-app en beheer jouw raamdecoratie waar en wanneer jij maar wilt, via de SmartView-app of de speciale afstandsbediening.

Deze bezige bij in het echt bewonderen? Dat kan! Bestel een gratis sample zodat jij zeker kan zijn van jou keus. Vervolgens maken wij altijd jouw raamdecoratie compleet naar wens op maat.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,350mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 400mm, Minimale hoogte 400mm
  • Gemakkelijk te monteren universele beugels geschikt voor plafond- en wandmontage
  • Met ingestikte roedes voor perfecte vouwen
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
  • De bediening kan zowel links als rechts worden geplaatst
  • De stof is bevestigd met klittenband waardoor het snel en gemakkelijk te verwijderen is voor reiniging
  • Let op: Er is minstens 45 mm nodig om vouwgordijnen in het kozijn te monteren
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren