085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
scion

Mr Fox Zonnebloem Gordijnen

 28,00
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5094

Over Mr Fox Zonnebloem

Het designersmerk Scion zou Scion niet zijn, zonder de iconische Little Mr. Fox die je ziet op de Little Mr Fox Zonnebloem gordijnen. De vrolijke kleur van de raamdecoratie is een echte blikvanger in ieder interieur!

Je kunt kiezen voor ringgordijnen of voor gordijnen met dubbele plooi. Ook kun je kiezen voor een extra verduisterende voering voor minder lichtinval in jouw slaapkamer. De print zie je vaak terug in kinderkamers, maar de raamdecoratie staat goed in veel verschillende kamers. Een designermerk voor een betaalbare prijs, wie wil dat nu niet?

Wil je de stof graag eerst bekijken? Vraag dan kosteloos de kleurstaal aan! Bij iedere order wordt dit product op maat gemaakt.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren