085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
Homestandard-gordijnenMoonlit Fern Faux Zijde Platina

Moonlit Fern Faux Zijde Platina Gordijnen

ÔéČ┬á20,00
4962

Over Moonlit Fern Faux Zijde Platina

Als je op zoek bent naar een echte blikvanger, zijn de Maanlicht Varen Faux Zijde Platinum wellicht iets voor jou!

Met deze prachtige, maar toch subtiele gordijnen maak je van je raamdecoratie een echt statement. Het blauwgrijs van de stof ziet er bijna metaalachtig uit, en het natuurlijke varen patroon komt in een glinsterende afwerking van kunstzijde.

Wanneer je de raamdecoratie wilt ophangen in de slaapkamer raden wij een verduisterende voering aan. Verder kun je kiezen uit ringgordijnen, gordijnen met enkele plooi of voor gordijnen met een dubbele plooi.

Tip: Wil je extra luxe uitstralen? Kies dan voor de gordijnen met dubbele plooi waarbij er extra stof nodig is. Zeker in kamers met een hoog plafond staat dit mooi. De extra stof zorgt ervoor dat het gordijn tot aan de onderzijde in de plooi valt.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezie├źn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ├ę├ęn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezie├źn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezie├źn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren