085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Merida Kiezelsteen Rolgordijn

ÔéČ┬á24,00
2090

Over Merida Kiezelsteen

Het Merida Kiezelsteen Rolgordijn is een prachtig voorbeeld van een lichtdoorlatend rolgordijn met een twist. In een prachtige neutrale tint die doet denken aan schelpen, en voorzien van een natuurlijke weefstructuur, zal de subtiele textuur en gestreept ontwerp het licht zachtjes filteren terwijl jouw privacy behouden blijft. Deze collectie van natuurlijke, geweven materialen neemt inspiratie van traditionele Japanse Sadure raamdecoratie en zal zeker een echte blikvanger voor in jou interieur zijn.

Geef de slaapkamer, woonkamer of keuken een rustige en ontspannen uitstraling met deze rustieke, maar eigentijdse raamdecoratie. Heb je er al aan gedacht dat dit product ook een elektrische SmartView-upgrade heeft? Trakteer jezelf op deze slimme keuze en ga voor ultiem gebruiksgemak, helemaal naar jouw wens!

Bij Tuiss begrijpen we dat je de kleur eerst thuis wilt bekijken. Wanneer je een kleurstaal aanvraagt sturen we je deze kosteloos op zodat jij de tint met je eigen interieur kunt vergelijken. De raamdecoratie wordt volledig op maat gemaakt.


  • Volledig op maat gemaakt
  • 18% Polyester, 82% Paper
  • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 250mm, Minimale hoogte 250mm
  • Eenvoudig te monteren universele beugels geschikt voor plafond-, zij- en wandbevestigingen
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Precision sidewinder control with nickel operating chain
  • Houd er rekening mee dat de werkelijke breedte van de stof ongeveer 35 mm smaller zal zijn dan de totale bestelde breedte, omdat we rekening houden met de beugels en het bedieningsmechanisme
  • Let op: Er is minstens 50 mm nodig om de rolgordijnen aan het plafond te bevestigen en 70 mm om het in de wand te bevestigen
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezie├źn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ├ę├ęn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezie├źn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezie├źn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren