085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Mallay Zacht Crème Standaard Gordijnen

 19,00
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Kleur ring
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5351

Over Mallay Zacht Crème

Fris en licht, dit zandkleurige plooigordijn of ringgordijn brengt op een subtiele manier licht in je interieur. De natuurlijke rust van deze natureltint zorgt voor een fijne ambiance in je huis. Deze mooie stof met past in vrijwel iedere inrichting.

Op maat gemaakt, speciaal voor jou. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende voering opties; lichtfilterend, verduisterend of ongevoerd.

Wist je dat deze stof ook beschikbaar is voor vouwgordijnen en rolgordijnen? Je kunt dit prachtig combineren met deze gordijnen. Bestel snel een gratis kleurstaal en maak kennis met deze Mallay Zacht Crème stof.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 80% Polyester, 20% linnen
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren