085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Mallay Driftwood Standaard Gordijnen

 19,00
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Kleur ring
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5353

Over Mallay Driftwood

Deze Mallay Driftwood heeft een heerlijke kleurencombinatie: trendy grijs met een vleugje zonneschijn doorweven. Deze  structuur gordijnen hebben een rijk weefsel en geven een elegante uitstraling aan iedere kamer.

Afhankelijk van de ruimte waar je deze wave gordijnen hangt, kun je kiezen uit een lichtfilterende of verduisterende voering. Standaard worden ze zonder voering geleverd. De gordijnen zelf kunnen we voorzien van een traditionele enkele of dubbele plooi, of van ringen voor een wat stoerdere look.

Bestel een gratis kleurstaal, het zal je niet teleurstellen!

  • Volledig op maat gemaakt
  • 80% Polyester, 20% linnen
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren