085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
HomeLumina Privacy JaloezieƫnLucia Voile Sneeuw Wit

Lucia Voile Sneeuw Wit Lumina Privacy Jaloezieƫn

ā‚¬Ā 30,00
16500

Over Lucia Voile Sneeuw Wit

Creƫer een frisse en uitnodigende sfeer in huis met de prachtige Lucia Voile Sneeuw Witte Lumina Privacy jaloezieƫn! Een elegant en innovatief ontwerp in een tijdloze witte kleur, dit zal stijlvolle schaduw in uw ruimte met gemak te brengen.

De Privacy Sheer is de ideale oplossing voor grote ramen en deuren en is een eigentijdse combinatie van delicate voile en ondoorzichtige structuurstof waarmee u met een eenvoudige draai aan de bedieningshendel kunt overschakelen van licht naar privacy. Creƫer de schaduw die u wenst of laat het natuurlijke zonlicht zachtjes binnendrijven en filter helderheid en schittering, u hebt de totale controle.

Voor een praktische afwerking wordt de stof van het rolgordijn gescheiden wanneer u er doorheen loopt, perfect ontworpen voor uw gemak en om buiten met binnen te verbinden.

Vraag kosteloos een kleurstaal aan en ontdek de kwaliteit zelf!

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 4,800mm, Maximale hoogte 3,000mm
  • Minimale breedte 400mm, Minimale hoogte 400mm
  • Gemakkelijk te monteren universele beugels geschikt voor plafond- en wandmontage
  • Simple wand controls allow easy switching between light and privacy
  • Compleet Privacy Sheer systeem, geleverd met witte aluminium rail en gordijnhaken voor perfecte plooien
  • Privacy JaloezieĆ«n van 2400 mm of breder worden gemaakt met 2 hoofdrails van gelijke breedte.
  • Producten tot 2400 mm breed openen naar Ć©Ć©n zijde. Bij producten groter dan 2400 mm wordt deze automatisch gesplitst.
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren