085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
HomeLumina Privacy JaloezieƫnLucia Voile Helder Wit

Lucia Voile Helder Wit Lumina Privacy Jaloezieƫn

ā‚¬Ā 30,00
16501

Over Lucia Voile Helder Wit

Tijdloze elegantie en een praktisch design; met het Lucia Helder Witte lamelgordijn geniet je van stijl en privacy tegelijkertijd! 

Deze Lumina privacy jaloezieĆ«n zorgen ervoor dat je van het uitzicht kunt genieten Ć©n voor eenvoudige privacy- en lichtbeheersing. Deze raambekleding is een mix van getextureerde, ondoorzichtige lamellen en sierlijke, transparante voile. De voile stof laat het zonlicht zacht binnenvallen, maar zorgt ervoor dat het zicht van buitenaf wordt verhinderd. Deze klassieke raamdecoratie is perfect om huis en tuin met elkaar te verbinden; je loopt gemakkelijk naar buiten toe door de zachte, vloeiende stof heen. 

De lamellen zijn gemaakt van waterafstotend polyester. Dit materiaal is ook zeer eenvoudig schoon te maken. Bestel de gratis kleurstaal & ontdek de kwaliteit zelf!

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 4,800mm, Maximale hoogte 3,000mm
  • Minimale breedte 400mm, Minimale hoogte 400mm
  • Gemakkelijk te monteren universele beugels geschikt voor plafond- en wandmontage
  • Simple wand controls allow easy switching between light and privacy
  • Compleet Privacy Sheer systeem, geleverd met witte aluminium rail en gordijnhaken voor perfecte plooien
  • Privacy JaloezieĆ«n van 2400 mm of breder worden gemaakt met 2 hoofdrails van gelijke breedte.
  • Producten tot 2400 mm breed openen naar Ć©Ć©n zijde. Bij producten groter dan 2400 mm wordt deze automatisch gesplitst.
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren