085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
scion

Lohko Golden Syrup Standaard Gordijnen

 26,00
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Kleur ring
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5236

Over Lohko Golden Syrup

De jaren 60-look is terug van weg geweest! Deze Lokho Golden Syrup gordijnen geven met hun gedurfde kleuren en blokpatroon je interieur een vrolijke boost. Deze gele gordijnen maken deel uit van de gelijknamige retro-contemporaine collectie van Scion.

Ben je op zoek naar wat inspiratie voor deze stijlvolle goudgele gordijnen? Denk aan ronde lampen en voorwerpen, of aan meubels en accessoires van kurk. Op deze manier creëer jij een jaren '60 interieur!

Deze vrolijke gele gordijnen met wit patroon zijn verkrijgbaar in een plooigordijn uitvoering en in een ringgordijn uitvoering. Bestel jouw gratis kleurstaal en ontdek de kleur zelf!

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren