085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

LaMode Zwart Satijn - 25mm Lamellen Aluminium Jaloezie

 10,50
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer de lamelmaat
Lees meer >

Selecteer de meetoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
17417

Over LaMode Zwart Satijn

LaMode Zwart Satijn is een mooie klassieke aluminium jaloezie. De zwarte kleur geeft een chique en moderne uitstraling aan je interieur. De LaMode aluminium jaloezieën behoren tot onze premium collectie. Naast een elegante uitstraling biedt de raamdecoratie ook praktisch voordelen.

De lamellen zijn gemaakt van robuust aluminium waardoor ze erg sterk zijn, en er jarenlang prachtig uit blijven zien. Bovendien maakt dit de lamellen 100% waterbestendig, en zijn ze makkelijk schoon te maken zijn. Door het kantelen van de lamellen kun je eenvoudig jouw ideale lichtinval regelen.

Sterk, stijlvol, eenvoudig te bedienen en gemaakt op maat. Wat wil je nog meer voor raamdecoratie? Bestel gauw de gratis kleurstaal en ontdek het materiaal en de kleur thuis! 

Tip: Deze jaloezieën worden vaak opgehangen in vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens! Doordat deze waterafstotend zijn blijven de jaloezieën mooi in de meest uitdagende omstandigheden.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Aluminium
  • Maximale breedte 2,500mm, Maximale hoogte 2,500mm
  • Minimale breedte 210mm, Minimale hoogte 200mm
  • Doorzichtige kantelstang en gecoördineerde optrekkoorden, aan een zijde naar keuze
  • Kleurgecoördineerde boven- en onderrails
  • Suitable for kitchens and bathrooms
  • Gemakkelijk te monteren universele beugels geschikt voor plafond- en wandmontage
  • Let op: minstens 30 mm is nodig om 25 mm alluminium jaloezieën in een kozijn te plaatsen
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren