085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

LaMode Lichte Crème - 25mm Lamellen Aluminium Jaloezie

 10,50
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer de lamelmaat
Lees meer >

Selecteer de meetoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
17407

Over LaMode Lichte Crème

LaMode Lichte Crème is een mooie aluminium jaloezie met een lichtcrème kleurige afwerking. Hoewel de jaloezie een klassieke keuze is, maakt de tint het een trendy optie! De neutrale kleur staat bovendien goed in verschillende kamers in huis en maakt de raamdecoratie erg veelzijdig.

De LaMode aluminium jaloezieën behoren tot onze premium collectie. De lamellen zijn gemaakt van robuust aluminium waardoor ze er jarenlang prachtig uit blijven zien. Bovendien kun je de lamellen eenvoudig bedienen door het kantelmechanisme van de lamellen, waarmee je eenvoudig en snel jouw ideale lichtinval kunt regelen. Ook zijn de lamellen gemakkelijk schoon te maken. Dit maakt de jaloezie ook erg praktisch en geschikt voor keukens en badkamers.

Stijlvol, sterk en op maat gemaakt! Wat wil je nog meer voor raamdecoratie? Bestel de gratis kleurstaal en ontdek het materiaal van de LaMode Licht Crème! De jaloezie wordt volledig op maat gemaakt. 

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Aluminium
  • Maximale breedte 2,500mm, Maximale hoogte 2,500mm
  • Minimale breedte 210mm, Minimale hoogte 200mm
  • Doorzichtige kantelstang en gecoördineerde optrekkoorden, aan een zijde naar keuze
  • Kleurgecoördineerde boven- en onderrails
  • Suitable for kitchens and bathrooms
  • Gemakkelijk te monteren universele beugels geschikt voor plafond- en wandmontage
  • Let op: minstens 30 mm is nodig om 25 mm alluminium jaloezieën in een kozijn te plaatsen
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren