085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Kleine Regenbogen Sunrise Rolgordijn

ÔéČ┬á20,00
3639

Over Kleine Regenbogen Sunrise

Kleine Regenbogen Sunrise is een rolgordijn waar iedereen blij van wordt! De kleurrijke regenbogen geven de raamdecoratie een speels karakter en maken het rolgordijn tot een populaire keuze voor in babykamers en kinderkamers.

De verduisterende stof zorgt ervoor dat het licht de kamer niet binnendringt. Dit maakt de raamdecoratie de ideale oplossing voor in slaapkamers. Zelfs op zwoele zomerochtenden voelt het 's ochtends nog als nacht, met deze verduisterende stof. Perfect voor een lekker middagdutje en een beetje uitslapen. Ouderwetse bediening niks voor jou? Probeer dan onze SmartView-upgrade om jouw nieuwe raamdecoratie tot een hoger niveau te tillen. Elektrisch en superhandig via de SmartView-app.

Vrolijk, speels en praktisch. De ideale raamdecoratie voor in de slaapkamer van je kleintje! Bij Tuiss begrijpen we dat je de stof eerst in het echt wilt bekijken. Daarom bieden wij je de mogelijkheid om gratis een kleurstaal de bestellen; zodat je deze eerst thuis in je eigen interieur kunt bekijken. Vervolgens wordt bij Tuiss jouw favoriete raamdecoratie volledig op maat gemaakt.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 300mm, Minimale hoogte 300mm
  • Blackout for complete privacy
  • Eenvoudig te monteren universele beugels geschikt voor plafond-, zij- en wandbevestigingen
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Nauwkeurige zijwaartse besturing aan de zijde van jouw voorkeur
  • Houd er rekening mee dat de werkelijke breedte van de stof ongeveer 35 mm smaller zal zijn dan de totale bestelde breedte, omdat we rekening houden met de beugels en het bedieningsmechanisme
  • Let op: Er is minstens 50 mm nodig om de rolgordijnen aan het plafond te bevestigen en 70 mm om het in de wand te bevestigen
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezie├źn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ├ę├ęn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezie├źn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezie├źn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren