085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Raamdecoratie in de keuken

 • De populairste keuze
  Polyester rolgordijnen zijn geschikt voor de meeste keukens. Ze zijn waterbestendig, waterspetters veeg je er zo af. We hebben honderden stoffen waarvan er vast ├ę├ęn perfect bij jouw inrichting past.
  Klik hier
 • Naast de gootsteen
  Houtlook (PVC) jaloezie├źn zijn een perfecte keuze, ook naast de gootsteen omdat ze compleet waterproof zijn. Ze zullen niet verbuigen door hitte en ze zijn ook nog eens makkelijk schoon te maken.
  Klik hier
 • Koude keukens
  Voor koude en tochtige keukens keukens hebben we duo pliss├ęgordijnen. De honingraatstructuur in het ontwerp houdt de warmte vast, waardoor de keuken lekker warm blijft. Bovendien, met deze lichte stof hoef je niet bang te zijn dat voor vocht of nare geuren.
  Klik hier
 • (G)een kijkje in de keuken
  De Enjoy Vision rolgordijnen laten meer dan genoeg licht in als dat wilt, maar ze kunnen je ook volledige privacy bieden. Door de eenvoudige bediening open en sluit je dit product binnen enkele seconden, het is ook nog eens waterproof.
  Klik hier
 • Boven het aanrecht
  Aluminium jaloezie├źn zijn zowel sterk als duurzaam. Ze zullen niet gaan roesten en vuil veeg je er in ├ę├ęn beweging af. Doordat de lichtval goed controleerbaar is, zie je precies waarmee je bezig bent.
  Klik hier
 • Genieten van het uitzicht
  Kijk je graag naar buiten maar wil je niet dat anderen naar binnen kunnen kijken? De Magic Screen rolgordijnen zijn de beste keuze voor keukens met een uitzicht en toch voldoende privacy. 100% polyester, dus het is ook waterbestendig.
  Klik hier

laat je inspireren