085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
cath-kidston

Kersentak Rood Gordijnen

 35,00
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
4732

Over Kersentak Rood

Ben je op zoek naar gordijnen die je kamer opfleuren? Voor een stijlvolle en charmante look plaats je de Kersentak Rood in je interieur. Het bloemendesign, dat deel uitmaakt van onze Cath Kidston-reeks, is perfect voor je woonkamer, keuken of slaapkamer. Rode kersen, witte bloemen en weelderige groene bladeren bedekken de crèmekleurige achtergrond van de gordijnen. 

Wist je dat je kunt kiezen tussen ringgordijnen en gordijnen met dubbele plooi? Gordijnen met dubbele plooi bevatten meer stof die bijdragen aan een extra luxueuze uitstraling. Deze optie is een goede keuze wanneer je de gordijnen op wilt hangen in een kamer met een hoog plafond. De dubbele plooi zorgt ervoor dat de raamdecoratie tot aan de onderzijde mooi in plooi valt.

Bovendien kun je kiezen uit een lichtfilterende voering waarbij het licht de kamer wel nog binnen kan schijnen. Deze keuze is zeer geschikt voor woonkamers, werkkamers en eetkamers. De verduisterende voering raden wij aan wanneer je de gordijnen wilt ophangen in je slaapkamer.

Praktisch, op maat gemaakt en voor een scherpe prijs zoals je gewend bent bij Tuiss. Bestel gauw de gratis kleurstaal en ontdek de vrolijke stof van Kersentaak Rood eerst thuis! De gordijnen worden, net als alle andere raamdecoratie bij Tuiss, volledig op maat gemaakt.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Cotton
  • Maximale breedte 4,000mm, Maximale hoogte 3,000mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren