085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
HomeVouwgordijnenEffen VouwgordijnenHarrow Tonaalgrijs & Mineraal

Harrow Tonaalgrijs & Mineraal Vouwgordijn

ā‚¬Ā 18,40
854

Over Harrow Tonaalgrijs & Mineraal

Dit Harrow Tonaalgrijs & Mineraal vouwgordijn heeft een mooie metallic uitstraling, zonder metallic te zijn. De vlakke weving van de stof is strak, net zoals de kleur. De decoratieve pompons aan de onderzijde van de raamdecoratie zijn gemaakt van prachtige draden.

Je kunt kiezen uit twee verschillende voeringen: de lichtfilterende en de verduisterende voering. Afhankelijk van de type kamer waar je je vouwgordijn in wilt ophangen, raden wij andere voeringen aan. De lichtfilterende voering laat het licht je kamer nog binnen, en adviseren wij wanneer je een vouwgordijn zoekt voor in je woonkamer of werkkamer. In de slaapkamer raden wij altijd de verduisterende voering aan.

Ben je benieuwd naar de kleur en de pompons in het echt? Geen punt! Vraag vandaag nog gratis de kleurstaal aan en ontdek deze thuis. Bij bestelling wordt de raamdecoratie volledig op maat gemaakt.

En heb je al gehoord dat je met dit topproduct zelfs de technologie naar een hoger niveau kunt tillen? Kies voor de slimme SmartView-upgrade en gun jezelf het ultieme gebruiksgemak in huis.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 400mm, Minimale hoogte 400mm
  • Gemakkelijk te monteren universele beugels geschikt voor plafond- en wandmontage
  • Met ingestikte roedes voor perfecte vouwen
  • De bediening kan zowel links als rechts worden geplaatst
  • De stof is bevestigd met klittenband waardoor het snel en gemakkelijk te verwijderen is voor reiniging
  • Let op: Er is minstens 45 mm nodig om vouwgordijnen in het kozijn te monteren
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren