085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Harrow Medium Grijs Gordijnen

 13,00
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
6056

Over Harrow Medium Grijs

Wij zijn van de de Harrow Medium Grijs gordijnen! Medium Grijs is een grijze kleur die vrij tijdloos is, het past in veel interieur stijlen en is tijdloos. De grijze textuurstof valt soepel en is een rijke toevoeging in je inrichting.

Gordijnen maken je interieur compleet en zijn ook goed te combineren met bijvoorbeeld rolgordijnen of vouwgordijnen die ook beschikbaar zijn in deze Harrow Medium Grijs stof.

Je kunt bij deze gordijnen zelf kiezen in welk model je wilt dat de gordijnen langs je raam vallen. We hebben ringgordijnen of plooigordijnen met een enkele of dubbele plooi.

Standaard leveren we deze gordijnen zonder voering, maar optioneel kunnen we een lichtfilterende of verduisterende voering toevoegen.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren