085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
Homestandard-gordijnenHarrow Havermout

Harrow Havermout Gordijnen

ÔéČ┬á13,00
6047

Over Harrow Havermout

Dit warme, beige, zandkleurige gordijn draagt de naam Harrow Havermout! De beige tint die tegen een lichte bruintint aanleunt maakt van jouw kamer een rustige omgeving en een fijne plek om te ontspannen.

De gordijnstof is gemaakt met een mix van linnen en valt soepel langs je raam. Wist je dat je deze beige gordijnen kunt bestellen met ringen of plooien? En dat je het zelfs kunt combineren met een vouwgordijn of rolgordijn in dezelfde beige Harrow Havermout stof?

Standaard worden deze gordijnen ongevoerd geleverd. Daarnaast kun ze bestellen met een voering naar keuze; lichtfilterend of verduisterend.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezie├źn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ├ę├ęn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezie├źn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezie├źn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren