085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
Homestandard-gordijnenHarrow Grijstaupe

Harrow Grijstaupe Gordijnen

ā‚¬Ā 9,75
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
6050

Over Harrow Grijstaupe

Deze Harrow Grijs Taupe gordijnen voegen een vleugje rust toe aan je inrichting en geven je interieur iets landelijks chics tegelijk. 

Interieurtip: De Harrow taupekleurige gordijnen zijn gemaakt van een prachtige textuurstof en zouden mooi staan in combinatie met een schaapskleed en rustieke materialen. Zo creƫer je een knusse ambiance en maak je van je huis een thuis.

De gordijnen worden door ons op maat gemaakt en je kunt kiezen of je ringgordijnen of plooigordijnen wilt. Standaard worden de gordijnen zonder voering geleverd maar je kunt ook kiezen voor een verduisterende of lichtfilterende voering.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren