085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Harrow Flint Gordijnen

ÔéČ┬á9,75
6024

Over Harrow Flint

Harrow Flint is een gordijn met een prachtige warme grijze kleur. De kleur van deze gordijnstof zit in het middengebied van de grijstinten en er zit een subtiele blauwe tint doorheen. Warm, aards en neutraal, met deze grijsblauwe Harrow Flint gordijnen haal je het echte thuis gevoel in huis.   

We bieden verschillende opties waarmee je deze donkergrijze gordijnen helemaal naar wens op maat kunt laten maken. Kies daarbij uit een verduisterende voering voor kamers waar het donker moet zijn, of voor een lichtfilterende voering als je toch wat meer licht wilt. Als je geen voering wilt hoef je geen optie te kiezen want ze worden standaard ongevoerd geleverd. 


  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezie├źn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ├ę├ęn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezie├źn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezie├źn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren