085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Harlow Steen Standaard Gordijnen

 30,00
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5463

Over Harlow Steen

Harlow Steen gordijnen hebben een neutrale en stoere uitstraling! De combinatie van de beige tint met de textuurstof geeft je inrichting net een beetje extra. Neutraaltinten zijn momenteel zeer populaire en de combinatie met de textuurstof maakt dit gordijn extra interessant om naar te kijken!

Deze gebroken witte Harlow Steen stof past in vele interieurstijlen. Vraag gerust een gratis kleurstaal aan voor je moodboard, voel de textuur, bekijk de tint.  We weten zeker dat deze niet zal teleurstellen!

We maken deze ringgordijnen of plooigordijnen helemaal voor jou op maat met een voeringoptie naar keuze: ongevoerd, lichtfilterend gevoerd of verduisterend gevoerd. 

  • Volledig op maat gemaakt
  • 65% Polyester 35% Rayon
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren