085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
harlequin

Gardenia Inktblauw Standaard Gordijnen

 26,00
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Kleur ring
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5318

Over Gardenia Inktblauw

Deze Gardenia Inktblauw gordijnen zijn een vrolijke toevoeging aan je interieur! De lichtblauwe en lichtgroene botanische patronen op de witte stof zien er luchtig uit en de stof hangt soepel langs je raam.

Je kunt kiezen voor een wat stoerdere look waarbij we deze gordijnen met ringen afwerken of de wat traditionelere plooigordijnen met een enkele of een dubbele plooi.

Standaard leveren we deze gordijnen zonder voering maar optioneel kun je kiezen voor een lichtfilterende of een verduisterende voering. Zo maak je deze gordijnen geschikt voor iedere kamer in het huis, van slaapkamer tot werkkamer tot woonkamer.

Benieuwd naar deze Gardenia Inktblauw gordijnen? Bestel nu jouw gratis kleurstaal!

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren