085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Frida Appel Gordijnen

ÔéČ┬á20,25
4130

Over Frida Appel

Dit trendy groene gordijn, genaamd Frida Appel is een echte eye-catcher! Geef je interieur een upgrade met de zachte luxe tint! Deze raamdecoratie gemaakt van 100% katoen zorgt voor een elegante uitstraling in jouw kantoor, slaapkamer of woonkamer.

Ook kan je door de verschillende voeringsopties de lichtsinval optimaal controleren. Wil je de raamdecoratie ophangen in je slaapkamer? Dan raden wij je de verduisterende voering aan. Op deze manier kun je je kamer donker houden waardoor je van een betere nachtrust kunt genieten. Wil je de raamdecoratie ophangen in je woonkamer, werkkamer of keuken? Dan raden wij je de lichtfilterende voering aan. Bij deze voering kan het licht je kamer nog zachtjes binnen schijnen.

Bovendien heb je de keuze uit gordijnen met dubbele plooi en uit ringgordijnen. Ringgordijnen geven een wat met stoere look aan je ruimte. Gordijnen met dubbele plooi gebruiken meer stof, en geeft een luxueuze uitstraling aan je kamer.

Elegant, functioneel en dat voor een lage prijs zoals je gewend bent bij Tuiss. Bestel gauw de gratis kleurstaal en vergelijk de Frida Appel tint met de rest van je interieur!

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Katoen
  • Maximale breedte 4,000mm, Maximale hoogte 3,000mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezie├źn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ├ę├ęn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezie├źn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezie├źn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren