085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
sanderson

Floral Bazaar Water Vouwgordijn

ā‚¬Ā 37,60
754

Over Floral Bazaar Water

De beste kwaliteiten van de natuur zijn gecombineerd in dit serene Sanderson design vouwgordijn! Floral Bazaar Water bevat de koele blauwe tinten van een meer; verweven met veldbloemen in contrasterende pasteltinten. De pracht van de natuur komt tot haar recht in dit vouwgordijn en is simpelweg betoverend voor in jouw landelijke interieur.

De natuur is versterkt door gemaakt te zijn van een 100% polyester stof waarvan de voering naar jouw wensen aangepast kan worden. Liever ā€™s nachts wegdromen met deze romantische print? Kies dan voor de verduisterende voering. Liever toch iets meer licht in huis? Er is ook een lichtfilterende voering beschikbaar!

Niet zo'n fan van ouderwetse bedieningssystemen? Ga dan voor onze SmartView-upgrade en til jouw nieuwe raamdecoratie naar een hoger niveau. Geniet van het gemak van elektronische bediening via de SmartView-app, zonder koorden of kettingen.

Pluk de dag en bestel gelijk een gratis kleurstaal! Compleet vrijblijvend natuurlijk, daarnaast maken wij van Tuiss jouw raamdecoratie altijd compleet naar wens op maat.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,350mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 400mm, Minimale hoogte 400mm
  • Gemakkelijk te monteren universele beugels geschikt voor plafond- en wandmontage
  • Met ingestikte roedes voor perfecte vouwen
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
  • De bediening kan zowel links als rechts worden geplaatst
  • De stof is bevestigd met klittenband waardoor het snel en gemakkelijk te verwijderen is voor reiniging
  • Let op: Er is minstens 45 mm nodig om vouwgordijnen in het kozijn te monteren
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren