085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Fine Velvet Orchidee Gordijnen

 37,00
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
4819

Over Fine Velvet Orchidee

Deze Fine Velvet Orchidee gordijnen zijn een echte blikvanger in je kamer. De roze gordijnen zijn levendig, speels en lieflijk tegelijk. Bovendien is de stof heerlijk zacht. De raamdecoratie zal een weelderig statement maken als je je creatieve instincten de vrije loop laat. De dikke stof zorgt voor een luxueuze en gezellige uitstraling. 

De kamer waarin je de gordijnen zult ophangen bepaalt welke voering het best bij jouw kamer past. Wil je de raamdecoratie ophangen in je slaapkamer? Dan raden wij je de verduisterende voering aan. Op deze manier kun je je kamer donker houden waardoor je van een betere nachtrust kunt genieten. Wil je de raamdecoratie ophangen in je woonkamer, werkkamer of keuken? Dan raden wij je de lichtfilterende voering aan. Bij deze voering kan het licht je kamer nog zachtjes binnen schijnen.

Bovendien kun je nu zelf kiezen uit ringgordijnen en gordijnen met dubbele plooi. Gordijnen met dubbele plooi zijn ideaal wanneer je deze op wilt hangen in een kamer met een hoog plafond. Op deze manier valt deze mooi in plooi tot aan de onderzijde van de raamdecoratie. Ringgordijnen zijn eenvoudig op te hangen en geven een iets stoerdere look aan je interieur.

In welke kamer in huis zou jij de Fine Velvet Orchidee ophangen? Bestel gauw de gratis kleurstaal en vergelijk de grijze tint met jouw interieur. De gordijnen worden, net als andere raamdecoratie bij Tuiss, volledig op maat gemaakt. Stijlvol, praktisch en dat voor een lage prijs zoals je van ons gewend bent! Wat wil je nog meer voor raamdecoratie?

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 4,000mm, Maximale hoogte 3,000mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • Bij een breedte groter dan 1300 mm zullen er bij deze stof twee paralelle verticale siernaden worden aangebracht.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren