085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Fine Velvet Kersenrood Gordijnen

 37,00
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
4860

Over Fine Velvet Kersenrood

Wanneer je een rode toets aan uw raam wilt toevoegen, kun je dat net zo goed doen op de meest luxueuze manier mogelijk, en dat is waar deze Fine Velvet stof om de hoek komt kijken. De zachte stof geeft een knusse sfeer in je kamer en straalt warmte uit. 

Kies voor de verduisterende voering wanneer je het gordijn op wilt hangen in je slaapkamer. Zo kun je genieten van een heerlijk donkere kamer en een betere nachtrust. De lichtfilterende voering raden wij voor in je woonkamer, werkkamer of eetkamer. Bij deze voering zal het licht de kamer nog zachtjes binnen kunnen schijnen.

Ook kun je kiezen tussen ringgordijnen en gordijnen met dubbele plooi. Ringgordijnen zijn eenvoudig op te hangen en geven een iets stoerder karakter aan je kamer. Gordijnen met dubbele plooi bevatten meer stof waardoor het een luxueuze uitstraling geeft. Dit type gordijn is ideaal wanneer je een hoog plafond hebt.

Stijlvol, op maat gemaakt en dat voor een lage prijs zoals je gewend bent bij Tuiss. Wat wil je nog meer voor raamdecoratie? Bestel vandaag nog de gratis kleurstaal!

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 4,000mm, Maximale hoogte 3,000mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • Bij een breedte groter dan 1300 mm zullen er bij deze stof twee paralelle verticale siernaden worden aangebracht.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren