085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Expressions Starry Night Velux® door TUISS

 103,00
Ons eigen merk rolgordijn ontworpen voor een perfecte pasvorm
Selecteer hieronder eenvoudig de code van je raam:
Vind je code:
Kozijnkleur
Lees meer >
Vind je code:
Enkel onze prijs:Selecteer je raamcode
Verzonden in3-5 Werkdagen
Shipping Information icon
7342

Over Expressions Starry Night

Je zal je ontspannen met de Expressions Starry Night, ongeacht je leeftijd. De combinatie van het leuke patroon met de verduisterende functies maakt dit raamdecoratie ideaal voor slaapkamers en een goede nachtrust.

De Expressions collectie is speciaal voor dakramen gemaakt en is super eenvoudig te installeren, je zal meteen van deze raamdecoratie kunnen genieten.
  • 100% Polyester
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren