085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Eternity Linnen Kalksteen Standaard Gordijnen

 25,00
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Kleur ring
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5618

Over Eternity Linnen Kalksteen

Wat een prachtige lichte pastelgroene tint hebben deze Eternity Linen Kalksteen gordijnen! De heldere kalksteenkleurige pasteltint geeft je kamer een vrolijke sfeer en een frisse uitstraling.

Deze gordijnen zijn beschikbaar als plooigordijnen met een enkele plooi of dubbele plooi, of als ringgordijnen. Als je meerdere kamers in het huis wilt voorzien van deze kleur is het ook leuk om af te wisselen met wave gordijnen of vouwgordijnen, waar deze Eternity stof ook beschikbaar voor is. Of wat dacht je van een mooie combinatie van een Eternity Liinen Kalksteen vouwgordijn met een gordijn ervoor? De mogelijkheden zijn eindeloos...

Ook wat betreft privacy en lichtinval kun je deze kalksteen kleurige gordijnen helemaal naar wens laten maken. Standaard zijn ze ongevoerd maar indien wenselijk kunnen we ze voor je maken met een lichtfilterende of verduisterende voering. 

Benieuwd? Bestel snel jouw gratis kleurstaal!

  • Volledig op maat gemaakt
  • 70% Polyester 30% Linnen
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren