085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Eternity Linnen Blauw Mist Standaard Gordijnen

 25,00
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Kleur ring
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5620

Over Eternity Linnen Blauw Mist

Gordijnen zijn veelzijdig en mateloos populair! Deze Eternity Linen Blauw Mist ringgordijnen of plooigordijnen hebben een heldere lichte blauwtint en zorgen voor een licht en frist effect in je kamer.

Het mooie aan onze Eternity collectie is dat deze stoffen niet alleen beschikbaar zijn voor ring en plooigordijnen maar ook voor wave gordijnen en vouwgordijnen.  Je kunt je huis voorzien van verschillende raamdecoraties in dezelfde kleur en er zelfs ervoor kiezen om gordijnen in combinatie met vouwgordijnen op te hangen.

Deze heldere lichtblauwe gordijnen maken we speciaal voor je op maat en we voorzien ze, indien gewenst, van een voering naar keuze. Zo kun je deze gordijnen gerust in een slaapkamer hangen met een verduisterende voering, in de studeerkamer met een lichtfilterende voering en in de woonkamer bijvoorbeeld zonder voering. 

  • Volledig op maat gemaakt
  • 70% Polyester 30% Linnen
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren