085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
Homestandard-gordijnenEternity Linnen Walvis Blauw

Eternity Linen Walvis Blauw Standaard Gordijnen

ÔéČ┬á20,25
5613

Over Eternity Linnen Walvis Blauw

Wat een prachtige jeanskleurige blauwtint hebben deze Eternity Linen Walvis Blauw gordijnen! Blauw is een koele, rustgevende tint en heeft iets bijzonder statigs. Je kunt de stof laten afwerken als ringgordijn met een wat stoerdere look, of als plooigordijnen met een enkele of dubbele plooi.

De textuurstof verzacht de uitstraling van de diepblauwe tint en zorgt ervoor dat het makkelijk te combineren is met vele kleurschema's. Deze gordijnen zijn gedurfd en stijlvol en geven je kamer een elegants tintje. 

De mogelijkheden met deze stof zijn eindeloos... we maken het voor je op maat met, indien gewenst, een voering naar keuze. Ook is deze stof beschikbaar voor vouwgordijnen en wave gordijnen zodat je je hele huis in dezelfde stijl kunt decoreren.


  • Volledig op maat gemaakt
  • 70% Polyester 30% Linnen
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezie├źn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ├ę├ęn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezie├źn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezie├źn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren