085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Eternity Linen GroenBlauw Standaard Gordijnen

 21,25
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Kleur ring
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5616

Over Eternity Linnen GroenBlauw

Wat een prachtige lichte groenblauwe kleur hebben deze Eternity Linen Groenblauw gordijnen! De vrolijke groen met blauwe tint geeft je inrichting een vrolijke sfeer en een frisse uitstraling.

Deze Eternity gordijnen zijn beschikbaar als plooigordijnen met een dubbele of enkele plooi, of als ringgordijnen. Als je je volledige inrichting wilt voorzien van deze kleur is het ook leuk om af te wisselen met vouwgordijnen of wave gordijnen, waar deze Eternity Linen stof ook beschikbaar voor is. En wat dacht je van een mooie combinatie van een Eterninty Linen Groenblauw vouwgordijn met een gordijn in dezelfde kleur ervoor? De mogelijkheden zijn eindeloos...

Over lichtinval en privacy hoef je je met deze gordijnen niet druk te maken. Standaard leveren we ze ongevoerd maar optioneel kunnen we ze voorzien van een lichtfilterende of verduisterende voering.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 70% Polyester 30% Linnen
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren