085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Elements Zilver - 25mm Lamellen Aluminium Jaloezie

 8,25
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer de lamelmaat
Lees meer >

Selecteer de meetoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
17366

Over Elements Zilver

De Elements Zilver is een strakke aluminium jaloezie met een mooie metallic afwerking. Het zorgt voor een strakke en verfijnde uitstraling in iedere ruimte en geeft een mooi contrast tegen donkere tinten. De mooie metallic afwerking geeft een moderne touche aan je interieur.

Wij raden de jaloezie aan wanneer je graag controle wil hebben over het lichtinval en je privacy in je kamer.  Door het kantelmechanisme van de lamellen kun je de jaloezie eenvoudig besturen. Het voordeel van het aluminium is dat dit materiaal 100% waterbestendig is. Dit maakt de jaloezie tot een goede keuze voor in vochtige ruimtes zoals de badkamer en keuken.

Zou de Elements Zilver goed staan in je woonkamer, keuken en eetkamer? Bestel de gratis kleurstaal en vergelijk deze met jouw interieur! De raamdecoratie wordt, net als alle andere raamdecoratie van Tuiss, volledig op maat gemaakt. Goede kwaliteit voor een top prijs!

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Aluminium
  • Maximale breedte 2,500mm, Maximale hoogte 2,500mm
  • Minimale breedte 210mm, Minimale hoogte 200mm
  • Doorzichtige kantelstang en gecoördineerde optrekkoorden, aan een zijde naar keuze
  • Kleurgecoördineerde boven- en onderrails
  • Suitable for kitchens and bathrooms
  • Gemakkelijk te monteren universele beugels geschikt voor plafond- en wandmontage
  • Let op: minstens 30 mm is nodig om 25 mm alluminium jaloezieën in een kozijn te plaatsen
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren