085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Elements Cadet Grijs Velux® door TUISS

 63,00
Ons eigen merk rolgordijn ontworpen voor een perfecte pasvorm
Selecteer hieronder eenvoudig de code van je raam:
Vind je code:
Kozijnkleur
Lees meer >
Vind je code:
Enkel onze prijs:Selecteer je raamcode
Verzonden in3-5 Werkdagen
Shipping Information icon
8744

Over Elements Cadet Grijs

De Elements collectie is speciaal voor je Velux® dakraam gemaakt en past perfect in het aluminium kozijn. Het houdt het licht tegen en ziet er prachtig uit. De prachtige kleuren in combinatie met een hoge kwaliteit stof zorgen voor een fantastische uitstraling die lang meegaat. Het is gemakkelijk te monteren en daarnaast wordt het gordijn volledig op maat gemaakt zodat het allemaal perfect past. 

  • 100% Polyester
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren