085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
HomeVelux door TUISSElements Bruin

Elements Bruin door TUISS

ÔéČ┬á50,40
Ons eigen merk rolgordijn ontworpen voor een perfecte pasvorm
Selecteer hieronder eenvoudig de code van je raam:
Vind je code:
Kozijnkleur
Lees meer >
Vind je code:
Enkel onze prijs:Selecteer je raamcode
Verzonden in3-5 Werkdagen
Shipping Information icon
8739

Over Elements Bruin

De Elements collectie is speciaal voor je Velux┬« dakraam gemaakt en past perfect in het aluminium kozijn. Het houdt het licht tegen en ziet er prachtig uit. Prachtige kleuren in combinatie met een hoge kwaliteit stof zorgen voor een fantastische uitstraling en een rolgordijn dat extra lang meegaat.

Bovendien is de raamdecoratie erg makkelijk te installeren. Zo kun je sneller genieten van een betere nachtrust met een verduisterde kamer.  

  • 100% Polyester
  • Alle beugels en schroeven inbegrepen
  • Aluminium zijkanalen
  • Verduisterend voor complete privacy
  • Geschikt voor VELUX┬« ramen
  • Het merk VELUX┬« is eigendom van VKR Holding A/S. Tuiss verkoopt producten die geschikt zijn voor VELUX┬«-ramen, maar claimt geen rechten
  • Super gemakkelijk opmeten & monteren
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezie├źn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ├ę├ęn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezie├źn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezie├źn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren