085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
Homealuminium-jaloezieenElements Amandel

Elements Amandel - 25mm Lamellen Aluminium Jaloezie

 8,25
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer de lamelmaat
Lees meer >

Selecteer de meetoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
17362

Over Elements Amandel

Ben je op zoek naar aluminium jaloezieën? Neem dan een kijkje in onze Elements collectie! De Elements Amandel is een lichtbruine aluminium jaloezie. De trendy bruine tint staat goed in verschillende type interieur. Dit maakt de jaloezie tot een populaire keuze. 

Door het kantelen van de lamellen kun je eenvoudig en snel het lichtinval naar wens regelen. De lamellen zijn stevig en kunnen heen en weer worden gekanteld of worden opgetild tot een strakke stapel. Hierdoor kun je een zelf nauwkeurig het lichtinval bepalen en de mate van privacy. Bovendien kun je kiezen voor meer privacy of niet. De robuuste lamellen zijn ook makkelijk te reinigen waardoor deze ook geschikt zijn voor keukens en badkamers.

Bij Tuiss begrijpen we dat je de tint eerst zelf thuis wilt bekijken. Daarom kun je gratis de kleurstaal aanvragen zodat je deze eerst in je eigen interieur kunt bekijken. j TBestel dan de gratis kleurstaal! De Elements Amandel wordt, net als alle andere raamdecoratie van Tuiss, volledig op maat gemaakt. 

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Aluminium
  • Maximale breedte 2,500mm, Maximale hoogte 2,500mm
  • Minimale breedte 210mm, Minimale hoogte 200mm
  • Doorzichtige kantelstang en gecoördineerde optrekkoorden, aan een zijde naar keuze
  • Kleurgecoördineerde boven- en onderrails
  • Suitable for kitchens and bathrooms
  • Gemakkelijk te monteren universele beugels geschikt voor plafond- en wandmontage
  • Let op: minstens 30 mm is nodig om 25 mm alluminium jaloezieën in een kozijn te plaatsen
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren