085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Elektrisch Waycroft Grijs Vouwgordijn

ÔéČ┬á93,60
561

Over Elektrisch Waycroft Grijs

Dat eenvoud de beste optie met de meeste impact kan zijn, is het Elektrisch Waycroft Grijs Vouwgordijn een perfect voorbeeld. Dit vouwgordijn benadrukt de verfijnde esthetiek van een zachte grijstint en is met haar weelderig zachte stof, een echte neutrale kleur die bij oneindig veel interieurstijlen het missende puzzelstukje kan zijn!

Dit product maakt deel uit van onze SmartView collect en wordt geleverd met het innovatieve SmartView systeem- & app- integratie voor eenvoudige bediening met ├ę├ęn tik op de app! Verder kan je ook kiezen uit een lichtfilterende of thermisch-verduisterende voering voor een persoonlijke touch voor zonwering of privacy wensen afhankelijk van jouw gekozen ruimte.

Deze slimmerik met een zachte touch in het echt kunnen bewonderen voordat je kiest voor jouw nieuwe favoriet? Kies er dan voor om direct een gratis kleurstaal te bestellen en laat de kwaliteit van onze producten voor zichzelf spreken! Wij van Tuiss maken vervolgens jouw raamdecoratie standaard op maat.


  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 500mm, Minimale hoogte 500mm
  • Met ingestikte roedes voor perfecte vouwen
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
  • Je vouwgordijn zal in opgetrokken stand een pakkethoogte van 20 ├á 27cm hebben
  • De stof is bevestigd met klittenband waardoor het snel en gemakkelijk te verwijderen is voor reiniging
  • Let op: Er is minstens 45 mm nodig om vouwgordijnen in het kozijn te monteren
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezie├źn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ├ę├ęn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezie├źn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezie├źn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren