085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
HomeRolgordijnenSmartView Elektrische RolgordijnenElektrisch Toulouse Verduisterend Ultramarijn

Elektrisch Toulouse Verduisterend Ultramarijn Rolgordijn

ā‚¬Ā 86,00
2445

Over Elektrisch Toulouse Verduisterend Ultramarijn

Voeg een vleugje extra stijl toe aan je interieur met het Elektrisch Toulouse Verduisterend Ultramarijn rolgordijn. Dit gordijn is ontworpen om complexiteit en variatie te brengen in elke ruimte. Gemaakt van hoogwaardige lichtfilterende stof, biedt het subtiel regelbaar licht en de gewenste privacy. Laat dit elegant gekleurde rolgordijn jouw ramen omhullen en geniet van een vleugje ingetogen luxe.

Het bedienen van dit rolgordijn is eenvoudig en moeiteloos dankzij de geĆÆntegreerde batterij-aangedreven motor en onze gebruiksvriendelijke SmartView app. Met slechts Ć©Ć©n tik op je smartphone kun je het gordijn gemakkelijk omhoog en omlaag bewegen, precies naar jouw voorkeur. Voeg functionaliteit en stijl toe aan je interieur met het Elektrisch Toulouse Verduisterend Ultramarijn rolgordijn en creĆ«er een harmonieuze en sfeervolle ambiance in elke kamer.

Bij Tuiss begrijpen we dat kleuren ervaren thuis belangrijk is. Daarom bieden we kosteloos een kleurstaal aan, zodat jij de tint kunt vergelijken met jouw eigen interieur. Onze raamdecoratie wordt volledig op maat gemaakt om perfect bij jouw ramen te passen. Kies voor hoogwaardige kwaliteit die naadloos aansluit bij jouw persoonlijke smaak.


  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,600mm
  • Minimale breedte 500mm, Minimale hoogte 400mm
  • Blackout for complete privacy
  • Eenvoudig te monteren universele beugels geschikt voor plafond-, zij- en wandbevestigingen
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Houd er rekening mee dat de werkelijke breedte van de stof ongeveer 35 mm smaller zal zijn dan de totale bestelde breedte, omdat we rekening houden met de beugels en het bedieningsmechanisme
  • Let op: Er is minstens 50 mm nodig om de rolgordijnen aan het plafond te bevestigen en 70 mm om het in de wand te bevestigen
  • Als breedte EN hoogte groter zijn dan 2000mm kan de stof een lasnaad krijgen, afhankelijk van de stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren