085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
HomeRolgordijnenSmartView Elektrische RolgordijnenElektrisch Toulouse Verduisterend Mintgroen

Elektrisch Toulouse Verduisterend Mintgroen Rolgordijn

ā‚¬Ā 86,00
2449

Over Elektrisch Toulouse Verduisterend Mintgroen

Voeg een stijlvolle en verrassende dimensie toe aan je interieur met het Elektrisch Toulouse Verduisterend Mintgroen rolgordijn. Laat je betoveren door de unieke groene tint die een tijdloze schoonheid en verfijning in elke ruimte zal creƫren.

Met de geĆÆntegreerde batterij-aangedreven motor en onze gebruiksvriendelijke SmartView app wordt het bedienen van dit gordijn een ware belevenis. Met slechts Ć©Ć©n klik op je smartphone kun je het gordijn eenvoudig omhoog of omlaag laten bewegen, helemaal naar jouw persoonlijke voorkeuren. Zo voeg je niet alleen functionaliteit toe aan je interieur, maar ook een vleugje moderniteit.

Bij Tuiss begrijpen we als geen ander dat je de kleur eerst thuis wilt ervaren. Daarom sturen we je graag een gratis kleurstaal op, zodat je de tint kunt vergelijken en beoordelen in het comfort van je eigen interieur. Bovendien wordt deze raamdecoratie volledig op maat gemaakt, waardoor het perfect past bij jouw unieke ramen en interieur. 


  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,600mm
  • Minimale breedte 500mm, Minimale hoogte 400mm
  • Blackout for complete privacy
  • Eenvoudig te monteren universele beugels geschikt voor plafond-, zij- en wandbevestigingen
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Houd er rekening mee dat de werkelijke breedte van de stof ongeveer 35 mm smaller zal zijn dan de totale bestelde breedte, omdat we rekening houden met de beugels en het bedieningsmechanisme
  • Let op: Er is minstens 50 mm nodig om de rolgordijnen aan het plafond te bevestigen en 70 mm om het in de wand te bevestigen
  • Als breedte EN hoogte groter zijn dan 2000mm kan de stof een lasnaad krijgen, afhankelijk van de stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren