085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
HomeRolgordijnenElektrisch Titan Verduisterend Smeedijzer

Elektrisch Titan Verduisterend Smeedijzer Rolgordijn

 73,57
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer manier van meten
Lees meer >
Selecteer de meetoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
3385

Over Elektrisch Titan Verduisterend Smeedijzer

Donker, gewaagd en erg stijlvol! Het Titan Verduisterend Smeedijzer rolgordijn is de perfecte raambekleding voor een hedendaagse ruimte.

Bedien dit elektrische rolgordijn super gemakkelijk met de SmartView App! Koppel je rolgordijn aan een kamer en creëer een prachtige scène voor elk moment op de dag!

Het met acryl gecoate, polyester materiaal ziet er natuurlijker uit dan PVC en voelt ook zo aan. Echter heeft de raamdecoratie wel alle voordelen van PVC: De stof is moeiteloos schoon te vegen, slijtvast en verduisterend.

Het beste aan dit rolgordijn is echter de bediening: met een druk op de knop van de gemakkelijke App, laat de oplaadbare, snoerloze batterijmotor het rolgordijn omhoog of omlaag gaan tot precies waar je het wilt hebben. Dit elektrische rolgordijn is al geconfigureerd, waardoor de installatie erg eenvoudig is. Vanwege het ontbreken van draden is dit product ook zeer kindvriendelijk.

Gun jezelf extra comfort en bestel je gratis kleurstaal nog vandaag!

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 550mm, Minimale hoogte 500mm
  • Blackout for complete privacy
  • Eenvoudig te monteren universele beugels geschikt voor plafond-, zij- en wandbevestigingen
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Houd er rekening mee dat de werkelijke breedte van de stof ongeveer 35 mm smaller zal zijn dan de totale bestelde breedte, omdat we rekening houden met de beugels en het bedieningsmechanisme
  • Let op: Er is minstens 50 mm nodig om de rolgordijnen aan het plafond te bevestigen en 70 mm om het in de wand te bevestigen
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren