085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
HomeRolgordijnenSmartView Elektrische RolgordijnenElektrisch Thermal Luxe Dimmend Schemerig Blauw

Elektrisch Thermal Luxe Dimmend Schemerig Blauw Rolgordijn

ā‚¬Ā 88,80
3541

Over Elektrisch Thermal Luxe Dimmend Schemerig Blauw

Wil je gaan voor optimaal gemak en tevens duurzaam? De Elektrisch Thermal Luxe Dimmend Schemerig Blauw is dan iets voor jou! De raamdecoratie is elektrisch en geeft met zijn diep blauwe tint een chique uitstraling aan het interieur.

Bedien dit elektrische rolgordijn super gemakkelijk met de SmartView App! Koppel je rolgordijn aan een kamer en creĆ«er een prachtige scĆØne voor elk moment op de dag!

Bovendien bezit dit rolgordijn een speciale geparelde coating aan de achterzijde waardoor het ongelooflijk energiezuinig is. Bovendien, Geen gedoe meer met bedrading en eenvoudig te installeren.

Goed voor het milieu, dimmend en extra comfort. Wat wil je nog meer voor raamdecoratie?

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,200mm, Maximale hoogte 1,800mm
  • Minimale breedte 550mm, Minimale hoogte 500mm
  • Eenvoudig te monteren universele beugels geschikt voor plafond-, zij- en wandbevestigingen
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Houd er rekening mee dat de werkelijke breedte van de stof ongeveer 35 mm smaller zal zijn dan de totale bestelde breedte, omdat we rekening houden met de beugels en het bedieningsmechanisme
  • Let op: Er is minstens 50 mm nodig om de rolgordijnen aan het plafond te bevestigen en 70 mm om het in de wand te bevestigen
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren