085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Elektrisch Thermal Luxe Dimmend Kalksteen Rolgordijn

 111,00
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer manier van meten
Lees meer >
Selecteer de meetoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
3542

Over Elektrisch Thermal Luxe Dimmend Kalksteen

Wil je gaan voor optimaal gemak en tevens voor duurzaam? De Elektrisch Thermal Luxe Dimmend Kalksteen is dan iets voor jou! De kalksteunkleur brengt een licht en luchtig gevoel in de ruimte. Bovendien is raamdecoratie elektrisch en heeft deze een verduisterende werking.

Download de SmartView app en bedien je rolgordijn met 1 druk op de knop! Bedien je rolgordijn binnen no-time op afstand. Wie wilt dat nou niet?

Het rolgordijn bezit een speciale geparelde coating aan de achterzijde waardoor de raamdecoratie erg energiezuinig is. Geen gedoe meer met bedrading en eenvoudig te installeren.

Goed voor het milieu en extra comfort. Wat wil je nog meer voor raamdecoratie?

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,200mm, Maximale hoogte 1,800mm
  • Minimale breedte 550mm, Minimale hoogte 500mm
  • Eenvoudig te monteren universele beugels geschikt voor plafond-, zij- en wandbevestigingen
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Houd er rekening mee dat de werkelijke breedte van de stof ongeveer 35 mm smaller zal zijn dan de totale bestelde breedte, omdat we rekening houden met de beugels en het bedieningsmechanisme
  • Let op: Er is minstens 50 mm nodig om de rolgordijnen aan het plafond te bevestigen en 70 mm om het in de wand te bevestigen
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren