085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
HomeRolgordijnenElektrisch Starry Skies Blauw
emma-bridgewater

Elektrisch Starry Skies Blauw Rolgordijn

 80,33
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Selecteer manier van meten
Lees meer >
Selecteer de meetoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
3546

Over Elektrisch Starry Skies Blauw

Dit donkerblauwe rolgordijn met sterren maakt van de kamer van je kleintje een moderne en speelse slaapkamer. De donkerblauwe tint van de Elektrisch Starry Skies Blauw creëert een moderne en neutrale look.

Download de SmartView App en bedien je rolgordijn met 1 druk op de knop! Bedien je rolgordijn binnen no-time op afstand. Wie wilt dat nou niet?

De verduisterende stof laat geen licht door en draagt bij aan een goede nachtrust. Het elektrische rolgordijn bedien je met een afstandsbediening met maar liefst 14 kanalen. Hierdoor kun je de raamdecoratie bedienen vanuit elke ruimte in huis. Doordat de motor op batterijen werkt, heb je geen last van snoeren of kabels die in de weg liggen. Dit is wat de raamdecoratie buitengewoon geschikt maakt voor kinderen, omdat het erg kindvriendelijk en veilig is. Dit rolgordijn is al geconfigureerd en is dus super eenvoudig te installeren.

Laat je kind meebeslissen en enthousiast worden over zijn of haar nieuwe gordijnen! Bestel jouw gratis kleurstaal en bekijk de sterren van dichtbij!

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 550mm, Minimale hoogte 250mm
  • Keuze uit lichtfilterende of verduisterende stof
  • Eenvoudig te monteren universele beugels geschikt voor plafond-, zij- en wandbevestigingen
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Houd er rekening mee dat de werkelijke breedte van de stof ongeveer 35 mm smaller zal zijn dan de totale bestelde breedte, omdat we rekening houden met de beugels en het bedieningsmechanisme
  • Let op: Er is minstens 50 mm nodig om de rolgordijnen aan het plafond te bevestigen en 70 mm om het in de wand te bevestigen
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren